Categorieën

Wat ontzettend leuk dat u wat meer over ons bedrijf wilt weten en dat u even de tijd neemt om dit te lezen.  

Fotobehang4you

We zijn inmiddels zo’n 15 jaar actief en hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van fotobehang en decoratie materiaal.

Aanvankelijk zijn wij begonnen met de verkoop van kinderkamerdecoratie en later hebben wij dit uitgebreid met fotobehang voor u als volwassene.
In de loop der jaren zijn wij constant op zoek gegaan naar fotobehang en decoratie van zeer goede kwaliteit tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Tijdens onze kritische zoektochten hebben wij een uitstekende relatie met een groot aantal Europese top fabrikanten opgebouwd. Wij garanderen dan ook dat u een kwaliteitsproduct in handen krijgt.

Wat vinden wij belangrijk?

Het antwoord op deze vraag is voor ons heel eenvoudig.
Wij vinden u belangrijk en wij vinden het belangrijk dat u een product bij ons koopt waar u tevreden over bent. 
Naast het feit dat u een goed product van ons krijgt laten wij u niet aan u lot over.
Wij zorgen dat u een goede gebruiksaanwijzing in handen krijgt waar u, ook als niet ervaren behanger, mee uit de voeten kunt.

Wat kunnen wij leveren?

Wij kunnen van elke afbeelding diverse standaard afmetingen leveren in papier-, vlies- of vinyl kwaliteit. U vindt de mogelijkheden bij elk artikel terug in de webwinkel.
Het is natuurlijk mogelijk dat u geen passende afmeting kunt vinden. In dat geval bieden wij u graag de optie om het fotobehang voor u op maat te maken.
Uw aanvraag geeft u eenvoudig aan ons door via Fotobehang op maat.
Twijfelt u of een standaardafmeting van het fotobehang wel geschikt is voor uw muur? Of wilt u weten hoe de op maat gemaakte afbeelding op uw muur zou kunnen komen?
Laat het ons weten en we bekijken samen de mogelijkheden.

De webwinkel

De webwinkel die u nu bekijkt is op dit moment nog in opbouw. Regelmatig zullen wij ons assortiment uitbreiden.
Naast fotobehang zullen wij ook een groot assortiment muurcirkels aan de collectie toevoegen. Van elke afbeelding die u vindt kunnen wij zelf een muurcirkel ontwerpen.
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Het assortiment wat wij aan kunnen bieden is enorm, maar u zult begrijpen dat het de nodige tijd kost om u zoveel mogelijk van onze producten te laten zien.
Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u op zoek bent naar een bepaald design en het nog niet kunt vinden in de webwinkel.
Neemt u dan even contact met ons. Goede kans dat wij u toch van dienst kunnen zijn.
Wij helpen u graag verder en laten u graag kennis maken met onze service.


Fotobehang4you
- behangen was nog nooit zo leuk

Nieuwsbief ontvangen?