Categorieën

Wat ontzettend leuk dat u wat meer over ons bedrijf wilt weten en dat u even de tijd neemt om dit te lezen.  

Fotobehang4you

We zijn inmiddels zo’n 15 jaar actief en hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van fotobehang en decoratie materiaal.

Aanvankelijk zijn wij begonnen met de verkoop van kinderkamer decoratie en later hebben wij dit uitgebreid met fotobehang voor u als volwassene.
In de loop der jaren zijn wij constant op zoek gegaan naar fotobehang en decoratie van zeer goede kwaliteit tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Tijdens onze kritische zoektochten hebben wij een uitstekende relatie met een groot aantal top fabrikanten opgebouwd. Wij garanderen dan ook dat u een kwaliteitsproduct in handen krijgt.

Wat vinden wij belangrijk?

Het antwoord op deze vraag is voor ons heel eenvoudig.
Wij vinden u belangrijk en wij vinden het belangrijk dat u een product bij ons koopt waar u tevreden over bent. 
Naast het feit dat u een goed product van ons krijgt laten wij u niet aan u lot over.
Wij zorgen dat u een goede gebruiksaanwijzing in handen krijgt waar u, ook als niet ervaren behanger, mee uit de voeten kunt.
Hoewel wij ook eventueel op maat kunnen leveren zijn standaard afmetingen prijstechnisch altijd gunstiger. Twijfelt u of een standaardafmeting van het fotobehang wel geschikt is voor uw muur? Laat het ons weten en we bekijken samen de mogelijkheden.

De nieuwe webwinkel

De webwinkel die u nu bekijkt is nieuw en op dit moment nog in opbouw. Dagelijks zullen wij ons assortiment uitbreiden. Naast fotobehang zullen wij ook een groot assortiment canvas afbeeldingen aan de collectie toevoegen.
Het assortiment wat wij aan kunnen bieden is enorm, maar u zult begrijpen dat het de nodige tijd kost om u zo veel mogelijk van onze producten te laten zien.
Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u op zoek bent naar een bepaald design en het nog niet kunt vinden in de webwinkel.
Neemt u dan a.u.b. even contact met ons. Goede kans dat wij u toch van dienst kunnen zijn.
Wij helpen u graag verder en laten u graag kennis maken met onze service.


Fotobehang4you
...behangen was nog nooit zo makkelijk....

Nieuwsbief ontvangen?