Categorieën

*NIEUW* / Behangcirkel Grote Pioenrozen Blauw

Behangcirkel Grote Pioenrozen Blauw

Behangcirkel Grote Pioenrozen Blauw Behangcirkel Grote Pioenrozen Blauw Behangcirkel Grote Pioenrozen Blauw
Behangcirkel Grote Pioenrozen Blauw Behangcirkel Grote Pioenrozen Blauw Behangcirkel Grote Pioenrozen Blauw
Behangcirkel Grote Pioenrozen Blauw
In diverse maten/materialen leverbaar vanaf 44,95

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

5 - 8 werkdagen

€ 44,95
Prijs per stuk vanaf
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Bloemen behangcirkel

Deze Behangcirkel Grote Pioenrozen geeft de kamer op een makkelijke en snelle manier een mooie upgrade volgens de laatste woontrend.

Kenmerken

• Materiaal: vliesbehang, vinyl op vliesbehang of zelfklevend vinyl
• Maten: 91 cm, 146 cm en 182 cm doorsnee
• Lijm: wordt gratis meegeleverd
• Levertijd: 5 - 8 werkdagen
• Verzending: gratis

De cirkel van 91 cm doorsnee bestaat uit 1 deel, de overige maten bestaan uit 2 delen naast elkaar. De cirkels worden op een vierkant vel aangeleverd maar zijn al uitgesneden en hoeven slechts op enkele puntjes doorgeknipt worden. 

Gebruiksaanwijzing

Vliesbehang
Zorg dat de plek waar de behangcirkel moet komen goed glad en droog is. Laat pas geverfde muren eerst drie weken drogen. Kies de positie waar de cirkel moet komen, teken deze eventueel af op de muur. Bestaat het behang uit 2 delen, trek dan met behulp van een waterpas een verticale streep zodat de cirkel recht op de muur komt.
Lijm de muur of het behang in en plaats de cirkel. Wrijf voorzichtig met de hand of met een zachte doek de behangcirkel tegen de muur aan. Zit de behangcirkel niet goed, dan voorzichtig loshalen en nogmaals bevestigen. Verwijder eventuele luchtbellen door ze voorzichtig naar buiten te drukken. De behangcirkel is makkelijk te verwijderen zonder schade achter te laten.

Vinyl op vliesbehang
Het Vinyl op vliesbehang heeft een lichte structuur en geeft daardoor een luxere uitstraling. Het is dikker dan vliesbehang en kleine oneffenheden op de muur zullen aanzienlijk minder zichtbaar zijn dan bij vliesbehang. Het aanbrengen is gelijk aan dat van vliesbehang (zie hierboven).

Zelfklevend vinyl 
Zorg dat de plek waar de muursticker moet komen goed glad, droog, stof- en vetvrij is. Laat pas geverfde muren eerst drie weken drogen.
Kies de positie waar de cirkel moet komen, teken deze eventueel af op de muur. Verwijder 1/4 van de achterkant en plaats het eerste gedeelte van de sticker op de muur. Wrijf voorzichtig met de hand of met een zachte doek de sticker tegen de muur aan. Zit de cirkel niet goed, dan voorzichtig loshalen en nogmaals bevestigen. Verwijder de rest van de achterkant en oefen druk uit vanuit het midden naar de buitenkant totdat de sticker goed aan de muur is gehecht. Verwijder luchtbellen door ze voorzichtig naar buiten te drukken. De muursticker is niet herbruikbaar.

Behangcirkel Grote Pioenrozen Blauw wordt gratis verzonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Nieuwsbief ontvangen?